Diyelim ben araca döndüğümde araç başında bekliyorlardı ve gel bakalım birader gel dediler.Ne yapabilirler? Mermileri bitirmişim silah boş e gidip 400-500 mt derinlikte boş kovanlarıda arayamayacaklarına göre?ne gibi bir işlem söz konusu bu durumda?Geçmiş olsun öncelikle kıl payı atlatmışsınız . Yeni yerler keşfetmeniz gerekiyor diye düşünüyorum. Daha kuytu insan ve köylerden ırak yerler. Kocaeli izmit sınırlarına kaçabilirsiniz.
Avcı kulüplerinin atış poligonları vardır her ilde , orda yapabilirdinArkadaşlar selamlar. Tüfeğimi kaptırmadan Taktik atışı yapmak istiyorum ama istanbula yakın nereye gidebilirim? Var mı önerebileceğiniz bir yer?
Banada bilgi verirmisin ahmet kardeşim tica etsemÖzelden cevap verilmiştir.
Biz genelde şile akçakese tarafına gidiyoruz aslında oraya gitmeden yok üzerinde güzel boş noktalar var .Valla anadolu yakasında bende arayış içerisindeyim
Hocam bana uyar. Biz zaten 2 kişiyiz, bir arkadaşım daha tüfek alma sürecinde 1 aya falan o da almış olur ben hallettim tüfeğimi de aldım atacak yer bulamadık. İletişimde kalalım, böyle sessiz sakin bir yer biliyorsan toplanır gideriz ama baştan söyliyim ben bi 200-300 atarımBeyler bigün toplanıp üç beş kişi adapazarına gidebiliriz aslında geyvenin köylerinde bildiğim bikaç yer var. Ama tek olunca git gel hem heves hemde imkan olmuyo pek. İstanbul içinde şilede bile olsa bikaç mermiden sonra jandarma geliyo