• “Kayıtlar kısa süre sonra kapanıyor! Hemen silahforum.com’a ücretsiz üye olun, sorularınızı paylaşın ve topluluğumuzla bilgi alışverişine katılın. Unutmayın, bir süre sonra sadece referanslı üyelik alımları yapılacaktır.”
emkaavwww-silahdunyasi-com-1

Av tüfeğiyle taktik atış yapmak için nereye gidilir?

KVPALA

Kayıtlı Üye
Merhabalar,
Bende yer bakıyorum ama hep sıkıntı.Geçen gün elmalı barajına orman içinden indim meskuna nereden baksan 200-300 mt uzaklaştım ama her halde birileri sesi şikayet etti polis geldi orman ucundan siren yapıyor,ormana giremedi tabi uzaktan uyardılar :D yakalasa ne olabilir?Ruhsatım vs herşey var sonuçta

KVPALA

Kayıtlı Üye
Geçmiş olsun öncelikle kıl payı atlatmışsınız :). Yeni yerler keşfetmeniz gerekiyor diye düşünüyorum. Daha kuytu insan ve köylerden ırak yerler. Kocaeli izmit sınırlarına kaçabilirsiniz.
Diyelim ben araca döndüğümde araç başında bekliyorlardı ve gel bakalım birader gel dediler.Ne yapabilirler? Mermileri bitirmişim silah boş e gidip 400-500 mt derinlikte boş kovanlarıda arayamayacaklarına göre?ne gibi bir işlem söz konusu bu durumda?

Nurettin

Kayıtlı Üye
Tarım yapılmayan boş arazide kimse bişey demez bence, av yapmadığını kanıtlaman gerekebilir, o yüzden hedef təmin etmen daha iyi olur

İtsCTR

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bana da böyle bir yer lazım istanbuldayım fakat keyfimizle 2-3 saat şöyle rahatça 200-300 mermi yakabileceğimiz bir yer arıyoruz yan iller de olur Yalova Tekirdağ Düzce Bolu Kocaeli Sakarya yani yeterki bir yer bulalım. Yardımcı olacak var mıdır?

Ercyn

Kayıtlı Üye
Beyler bigün toplanıp üç beş kişi adapazarına gidebiliriz aslında geyvenin köylerinde bildiğim bikaç yer var. Ama tek olunca git gel hem heves hemde imkan olmuyo pek. İstanbul içinde şilede bile olsa bikaç mermiden sonra jandarma geliyo

İtsCTR

Kayıtlı Üye
Beyler bigün toplanıp üç beş kişi adapazarına gidebiliriz aslında geyvenin köylerinde bildiğim bikaç yer var. Ama tek olunca git gel hem heves hemde imkan olmuyo pek. İstanbul içinde şilede bile olsa bikaç mermiden sonra jandarma geliyo
Hocam bana uyar. Biz zaten 2 kişiyiz, bir arkadaşım daha tüfek alma sürecinde 1 aya falan o da almış olur ben hallettim tüfeğimi de aldım atacak yer bulamadık. İletişimde kalalım, böyle sessiz sakin bir yer biliyorsan toplanır gideriz ama baştan söyliyim ben bi 200-300 atarım😂