king
Kayıtlı Üye
1. Silah sahibi olma özgürlüğüm kutsaldır.
2. Ailemi her türlü tehditten korumakla yükümlüyüm.
3. Ülkeme kaçak silah sokmak ruhsatlı silah edinmekten daha kolay. Kötü adamların silah sahibi olması engellenemiyor.
4. Ülkemde bir şehirden bir şehire giderken hala eşkiyalarca yol kesiliyor.
5. Silahlı antisosyal devlet görevlisinden beni kim koruyacak?
6. Bir kadını psikopat kocasından kim koruyor?
7. Koruma verilen insanlar hala öldürülebiliyor.
8. Evime girmiş, malıma, canıma, aileme kast etmiş insanlar polis gelmesini bekleyecekler mi?
9. Silahlı bir halk demokrasinin teminatıdır.
10. Silahlı bir halk ülke savunmasının çok önemli bir unsurudur.
11. Bireysel silahlanma yerli silah sanayiini geliştirir. Silah sanayii bir çok ülkeye çok önemli gelir ve istihdam imkanı kazandırmıştır. Ekonomik seviye yükselirse suç azalır.
12. Gelişmiş yerli silah sanayii ve kaliteli iş gücü savaşta paha biçilmez bir değerdir.
Başka bir başlıkta biraz da arkadaşları yorarak toparladığım bir kaç gerekçeyi yazdım. Bir çok konuda değinilmiş ama bu şekilde bir arada olması da faydalı olabilir diye düşünüyorum. Arkadaşların değerli katkı ve eleştirileri ile iyi bir konu olacağını umuyorum.
Saygılarımla.
2. Ailemi her türlü tehditten korumakla yükümlüyüm.
3. Ülkeme kaçak silah sokmak ruhsatlı silah edinmekten daha kolay. Kötü adamların silah sahibi olması engellenemiyor.
4. Ülkemde bir şehirden bir şehire giderken hala eşkiyalarca yol kesiliyor.
5. Silahlı antisosyal devlet görevlisinden beni kim koruyacak?
6. Bir kadını psikopat kocasından kim koruyor?
7. Koruma verilen insanlar hala öldürülebiliyor.
8. Evime girmiş, malıma, canıma, aileme kast etmiş insanlar polis gelmesini bekleyecekler mi?
9. Silahlı bir halk demokrasinin teminatıdır.
10. Silahlı bir halk ülke savunmasının çok önemli bir unsurudur.
11. Bireysel silahlanma yerli silah sanayiini geliştirir. Silah sanayii bir çok ülkeye çok önemli gelir ve istihdam imkanı kazandırmıştır. Ekonomik seviye yükselirse suç azalır.
12. Gelişmiş yerli silah sanayii ve kaliteli iş gücü savaşta paha biçilmez bir değerdir.
Başka bir başlıkta biraz da arkadaşları yorarak toparladığım bir kaç gerekçeyi yazdım. Bir çok konuda değinilmiş ama bu şekilde bir arada olması da faydalı olabilir diye düşünüyorum. Arkadaşların değerli katkı ve eleştirileri ile iyi bir konu olacağını umuyorum.
Saygılarımla.