• “Kayıtlar kısa süre sonra kapanıyor! Hemen silahforum.com’a ücretsiz üye olun, sorularınızı paylaşın ve topluluğumuzla bilgi alışverişine katılın. Unutmayın, bir süre sonra sadece referanslı üyelik alımları yapılacaktır.”
emkaavwww-silahdunyasi-com-1

Sar 9 mete nasıl bir silah?

king

Kayıtlı Üye
Sar 9 mete almayı düşünüyorum sar 9 mete kullanan arkadaşlar var mı yorumlarınızı alabilirmiyim ?

Sahilkentli

Kayıtlı Üye
Sarsilmazin polimer tabancaları tetik olarak kötüdür. Revizyon yapmadan taşımak şahsi görüşüm sıkıntılı. Harici çok bir sıkıntısı yok.

ATUM

Silahşör
Ben de SAR 9 METE almayı düşünüyordum, araştırmalarım sırasında ergonomisi ve atış performansı konusunda olumlu yorumlar gördüm. Özellikle tutuş rahatlığı ve dayanıklılığı övülüyor.

Silah_Türk

Kayıtlı Üye
Ben de SAR 9 METE almayı düşünüyordum, araştırmalarım sırasında ergonomisi ve atış performansı konusunda olumlu yorumlar gördüm. Özellikle tutuş rahatlığı ve dayanıklılığı övülüyor.
Polimer gövde tabancalarda tek tük ufak farklılıklar dışında bir fark yoktur. Burada düşünülecek şey-eğer polimer alınacaksa- firmanın kalitesi ve ürünün arkadında durmasıdır. Ben iki firmada da bir ayrım göremiyorum fakat Canik’in standartlarını daha çok seviyor ve benimsiyorum. Canik’in çalışmaları daha özgün ve kaliteli geliyor. BU BENİM FİKRİM.