• “Kayıtlar kısa süre sonra kapanıyor! Hemen silahforum.com’a ücretsiz üye olun, sorularınızı paylaşın ve topluluğumuzla bilgi alışverişine katılın. Unutmayın, bir süre sonra sadece referanslı üyelik alımları yapılacaktır.”
www-silahdunyasi-com-1

silah tamirciliği

zenci

Kayıtlı Üye
Abilerim selamun aleyküm. Ben 18 yaşındayım ve silah tamircisi olmak istiyorum. Fen lisesi mezunuyum herhangi bir meslek lisesinde eğitim almadan bunu yapmam mümkün müdür? Bunların haricinde 3 4 ay açık poligonda çalıştım silahların temizlenmesi gibi basit şeyleri bilirim. Çırak olarak başlayabilir miyim?

Enzo

Forum Yönetimi
Yönetici
Web sitesi
silahforum.com
Aleyküm selam kardeşim, hoş geldin. Silah tamirciliği için illa meslek lisesi mezunu olman gerekmiyor, ama el becerisi ve teknik bilgi çok önemli. Çırak olarak başlamak iyi bir fikir, ustalarla çalışarak hem öğrenir hem de tecrübe kazanırsın. Bulunduğun bölgede silah tamircileriyle iletişime geç, niyetini ve hevesini anlat. Azim gösterirsen bu işi öğrenmen mümkün. Başarılar dilerim .

ersilah

Silah Ruhsat Danışmanlık Hizmetleri
Moderatör
Web sitesi
ersilah.com
Abilerim selamun aleyküm. Ben 18 yaşındayım ve silah tamircisi olmak istiyorum. Fen lisesi mezunuyum herhangi bir meslek lisesinde eğitim almadan bunu yapmam mümkün müdür? Bunların haricinde 3 4 ay açık poligonda çalıştım silahların temizlenmesi gibi basit şeyleri bilirim. Çırak olarak başlayabilir miyim?

avrupa bölgesinde yada sakarya isen yardımcı olabilirim