• “Kayıtlar kısa süre sonra kapanıyor! Hemen silahforum.com’a ücretsiz üye olun, sorularınızı paylaşın ve topluluğumuzla bilgi alışverişine katılın. Unutmayın, bir süre sonra sadece referanslı üyelik alımları yapılacaktır.”
www-silahdunyasi-com-1

Sizce belde taşınabilir en iyi tabanca modeli nedir ?

Enzo

Forum Yönetimi
Yönetici
Web sitesi
silahforum.com
Merhaba Sn Üyelerimiz;

Aklımda 2 model var aslında ama sizlerinde önerilerini almak istedim .

Ayrıca kılıf ile taşımayı sevmiyorum , çok belli olmasını belimde ben burdayım demesini istemiyorum :)

Belde sürekli ağır makine taşımaktan ve ağrı yaşamaktan yoruldum..

Artık daha soft rahat bir makine istiyorum sizce hangi modeli almalıyım ?

chenekop

Kayıtlı Üye
Taşıma için polimer alt gövde ideal,
Ben p99 as ile tercihimi kullandım ama Ahmet Bey’in verdiği örneklerden P365 gerçekten nokta atışı sayılır👍

Ercyn

Kayıtlı Üye
Hocam bu taşımayı nasıl aldınız acaba? Yani bildiğim kadarıyla özel bir durum olmadan vermiyolar kesinlikle. Detayını sormuyorum yanlış anlaşılma olmasın, öğrenmek istediğim yivsiz tüfeğim var, taşıma ruhsatlı tabanca için normal bir vatandaş olarak alım ihtimalim varmı?

chenekop

Kayıtlı Üye
Hocam bu taşımayı nasıl aldınız acaba? Yani bildiğim kadarıyla özel bir durum olmadan vermiyolar kesinlikle. Detayını sormuyorum yanlış anlaşılma olmasın, öğrenmek istediğim yivsiz tüfeğim var, taşıma ruhsatlı tabanca için normal bir vatandaş olarak alım ihtimalim varmı?
Ruhsat verilme kanunlarda ki şartlarla sabit olup,meslek mensupluğu ve özel şartlar malum bunların dışında yakinen tanıdığınız biri varsa mümkünse apartmanın yüksek katlarında otursun 😁
6136-7/A maddesi(can güvenliği) ile alma şansınız olacaktır.Bu süreç hangi ilde iseniz ona göre zorluk derecesini siz seçin😁
Farklı secenek sunan kişilere fazla riayet etmemenizi öneririm tanımıyorsanız👍

Ercyn

Kayıtlı Üye
Ruhsat verilme kanunlarda ki şartlarla sabit olup,meslek mensupluğu ve özel şartlar malum bunların dışında yakinen tanıdığınız biri varsa mümkünse apartmanın yüksek katlarında otursun 😁
6136-7/A maddesi(can güvenliği) ile alma şansınız olacaktır.Bu süreç hangi ilde iseniz ona göre zorluk derecesini siz seçin😁
Farklı secenek sunan kişilere fazla riayet etmemenizi öneririm tanımıyorsanız👍
Teşekkür ederim hocam. Gayet açıklayıcı olmuş. Sanırım, “zaten çok da gerek yoktu” diyip, kendimi avutup devam edicem😂

chenekop

Kayıtlı Üye
Teşekkür ederim hocam. Gayet açıklayıcı olmuş. Sanırım, “zaten çok da gerek yoktu” diyip, kendimi avutup devam edicem😂
Aslında su gibi yemek gibi gerekli hocam kendini bilen yasalara ve kanunlara riayet eden her vatandaşın anasının ak sütü gibi helal ve hakkıdır..
Bizleri zor şartalara koşan ve bireysel silahlanma karşıtlığı yapan lümpen siyasetçilern evlerinde harçsız aldıkları onlarca silahları mevcut,yemin ederim ama ispatlayamam😎