• “Kayıtlar kısa süre sonra kapanıyor! Hemen silahforum.com’a ücretsiz üye olun, sorularınızı paylaşın ve topluluğumuzla bilgi alışverişine katılın. Unutmayın, bir süre sonra sadece referanslı üyelik alımları yapılacaktır.”
www-silahdunyasi-com-1

1 tane evladiyelik ithal tüfek mi? 2-3 adet yerli tüfek mi? Bütçeniz olsa hangisini tercih ederdiniz?(yivsiz taktik)

Orwell

Kayıtlı Üye
Aslında sormak istediğim asıl soru 1 tane sağlam bi tüfek alıp kafada soru işareti kalmaması mı yoksa 2-3 tane orta halli bi tüfek alıp 1 tanesi sıkıntı yaşatsada diğerleriyle devam ederim demek mi? Tüfek alma sürecine gireceğim eğer ithal alırsam 1 adet alacağım ama yerli alırsam 2-3 adet almak istiyorum çünkü tam anlamıyla yerlilere güvenemiyorum.

Son düzenleme:

Orwell

Kayıtlı Üye
Tecrübem yok ama internette araştırdığım kadarıyla ithaller de "sıfır sorun" değiller. Aklıma ilk gelen "benelli click" diye bilinen sorun mesela.
Yani sorunsuz tüfek yoktur o yüzden birden fazla tüfek alıp yerli almak daha mantıklıdır diyosun hocam sanırım değil mi :)

Ahmet Arif

m4tactic
Moderatör
Web sitesi
www.emkaav.com
Aslında sormak istediğim asıl soru 1 tane sağlam bi tüfek alıp kafada soru işareti kalmaması mı yoksa 2-3 tane orta halli bi tüfek alıp 1 tanesi sıkıntı yaşatsada diğerleriyle devam ederim demek mi? Tüfek alma sürecine gireceğim eğer ithal alırsam 1 adet alacağım ama yerli alırsam 2-3 adet almak istiyorum çünkü tam anlamıyla yerlilere güvenemiyorum.
Eğer riski en aza indirmek istiyorsan benelli m4 veya beretta 1301 alabilirsin. Bu tüfeklere güvenebilirsin ama %100 değil.

Orwell

Kayıtlı Üye
Eğer riski en aza indirmek istiyorsan benelli m4 veya beretta 1301 alabilirsin. Bu tüfeklere güvenebilirsin ama %100 değil.
Aslında aklımdaki tüfek 1301 di ama az önce baktım zam gelmiş yine, ben bütçeyi toparlayana kadar bi zam daha gelir heralde. Bu gidişle ithal almak hayal gibi bişey olacak sanırım🥲😂