• “Kayıtlar kısa süre sonra kapanıyor! Silahforum.com’a hemen ücretsiz üye olun, sorularınızı paylaşın ve topluluğumuzla bilgi alışverişine katılın. Bu fırsatı kaçırmayın, hemen kayıt olun!”
emkaavwww-silahdunyasi-com-1

Ankara’da öneri bayii

Kayıkçı

Kayıtlı Üye
Merhabalar Ankara’da bu hafta yivsiz tüfek alacağım fakat güzel satmak için değil bilgi de satacak bir bayi bakıyorum öneriniz var mıdır?

Ahmet Arif

m4tactic
Moderatör
Web sitesi
www.emkaav.com
Bir kaç marka önerimi yapayım Ankara'da bulamazsanız bana ulaşın ben yardımcı olmaya çalışayım :
- DERYA MK-12
- HUĞLU XR-8
- TYPHOON F12
- ARMSAN RS-S1
- BARAK 99S
- UTAŞ XTR 12

Ben kendime göre bir sıralama yaptım ben sizin yerinizde olsam bu tercihler üzerinden ilerlerim saygılarımla.

Kayıkçı

Kayıtlı Üye
Bir kaç marka önerimi yapayım Ankara'da bulamazsanız bana ulaşın ben yardımcı olmaya çalışayım :
- DERYA MK-12
- HUĞLU XR-8
- TYPHOON F12
- ARMSAN RS-S1
- BARAK 99S
- UTAŞ XTR 12

Ben kendime göre bir sıralama yaptım ben sizin yerinizde olsam bu tercihler üzerinden ilerlerim saygılarımla.
Böyle bir site yapmanız çok güzel bir proje olmuş çok bakmak istedim form sitelerine ama yoktu ellerinize sağlık
Ama harici sormak istediğim derya mk 12 modelinin hangisi çok fazla modeli var

Ahmet Arif

m4tactic
Moderatör
Web sitesi
www.emkaav.com
Site için teşekkür ederiz. Yeni yeni kullanıcılar gelmeye başlıyor. Güncel modern bir forum sitesi yoktu bu sektör ile alakalı. Bizde kurduk.
Derya MK-12 en çok kullanılan modeli düz AS-101 S modelidir.
Ultra veya Ultimate de tavsiye edebilirim. Deryanın sitesinden kendi hoşunuza giden bir tüfeği tercih etmeniz mantıklı olacaktır. MK-12 olsun da ne olursa olsun. :)