Teşekkür ederim benim sorum şudur ben ilk defa yivsiz av tüfeği alacağım ve av için değil atış hedef vurma için kullanmak istiyorum hem şarjörlü hemde otomatik tüfek almak istiyorum yardımcı olursan sevinirimSormak istediklerinizi buradan da sorabilirsiniz. Bayi çalışanı olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırım
Böyle bir site yapmanız çok güzel bir proje olmuş çok bakmak istedim form sitelerine ama yoktu ellerinize sağlıkBir kaç marka önerimi yapayım Ankara'da bulamazsanız bana ulaşın ben yardımcı olmaya çalışayım :
- DERYA MK-12
- HUĞLU XR-8
- TYPHOON F12
- ARMSAN RS-S1
- BARAK 99S
- UTAŞ XTR 12
Ben kendime göre bir sıralama yaptım ben sizin yerinizde olsam bu tercihler üzerinden ilerlerim saygılarımla.
Evet onu da listeye ekleyebiliriz.Senin bir tane serengeti gold tüfeğin var önerin olur mu
Sen bu işi biliyorsun bir tane tüfek var bir yerine basınca kaşık bölgesinden dolum yapan yerden bütün mermileri boşaltıyor hangi markaydı hatırlayamadımEvet onu da listeye ekleyebiliriz.
Aksa Crossfire S4 Extreme modeli
Kralsın içimden geçeni yazdın teşekkür ederimİkisi güzel kombinasyon fakat yoracaktır birini eleyip 36 kalibre bir levyeli, revolver, veya pompalı almanızı şiddetle tavsiye ederim
Bilgilerinden dolayı teşekkür ederim peki sizden alışveriş yapınca üyelerinize indirim yapıyor musunuzAS101S veya ultimate olabilir fakat ultimate bir tık ağır. Ultra modellerine bakın derim.
Bana ikisinin fiyatını verebilir misin peki özeldenYardımcı oluruz elimden geldiği kadar.
Serengeti legion 120 miYardımcı oluruz elimden geldiği kadar.
Derya 101sSerengeti legion 120 mi
Derya mk AS101S mi
İkisinin arasındayım