• “Kayıtlar kısa süre sonra kapanıyor! Silahforum.com’a hemen ücretsiz üye olun, sorularınızı paylaşın ve topluluğumuzla bilgi alışverişine katılın. Bu fırsatı kaçırmayın, hemen kayıt olun!”
emkaavwww-silahdunyasi-com-1

Av tüfeğiyle taktik atış yapmak için nereye gidilir?

HaZZans

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar selamlar. Tüfeğimi kaptırmadan Taktik atışı yapmak istiyorum ama istanbula yakın nereye gidebilirim? Var mı önerebileceğiniz bir yer?

KVPALA

Kayıtlı Üye
Merhabalar,
Bende yer bakıyorum ama hep sıkıntı.Geçen gün elmalı barajına orman içinden indim meskuna nereden baksan 200-300 mt uzaklaştım ama her halde birileri sesi şikayet etti polis geldi orman ucundan siren yapıyor,ormana giremedi tabi uzaktan uyardılar :D yakalasa ne olabilir?Ruhsatım vs herşey var sonuçta

KVPALA

Kayıtlı Üye
Geçmiş olsun öncelikle kıl payı atlatmışsınız :). Yeni yerler keşfetmeniz gerekiyor diye düşünüyorum. Daha kuytu insan ve köylerden ırak yerler. Kocaeli izmit sınırlarına kaçabilirsiniz.
Diyelim ben araca döndüğümde araç başında bekliyorlardı ve gel bakalım birader gel dediler.Ne yapabilirler? Mermileri bitirmişim silah boş e gidip 400-500 mt derinlikte boş kovanlarıda arayamayacaklarına göre?ne gibi bir işlem söz konusu bu durumda?

Nurettin

Kayıtlı Üye
Tarım yapılmayan boş arazide kimse bişey demez bence, av yapmadığını kanıtlaman gerekebilir, o yüzden hedef təmin etmen daha iyi olur