“Kayıtlar kısa süre sonra kapanıyor! Hemen silahforum.com’a ücretsiz üye olun, sorularınızı paylaşın ve topluluğumuzla bilgi alışverişine katılın. Unutmayın, bir süre sonra sadece referanslı üyelik alımları yapılacaktır.”
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar aranıza yeni katıldım .
Ben rival yada rival s almayı düşünüyorum.
Forumda Canik rival veya rival s kullanan varsa , yorumlarınız çok önemli destek olurmusunuz?
Belde taşınabilecek ağırlıkta ve ebatta mı sizce ?
Merhaba. Rival-S her ne kadar atış için mükemmel olsa da taşıma ve operasyon gibi konularda çelik gövdeden yapıldığı için biraz dezavantajlı olabilir. Eğer belde taşınabilecek pratik bir silah arıyorsanız Canik Mc-9'u tavsiye edebilirim.
Mükemmel bir müsabaka tabancası gerek grupman hızlı sportif atışlar için tasalanmıştır ben kısa boylu biri olarak şahsen taşımam özel harekat şube personeli görev silahı olarak kullanmaktadır yeni üretilen s serisi ful çeliktir ilk üretilen polimer seriden daha ağır fakat.