• “Kayıtlar kısa süre sonra kapanıyor! Silahforum.com’a hemen ücretsiz üye olun, sorularınızı paylaşın ve topluluğumuzla bilgi alışverişine katılın. Bu fırsatı kaçırmayın, hemen kayıt olun!”
emkaavwww-silahdunyasi-com-1

mevcut ruhsatım ve 2 adet yivsiz tüfeğim var. Yeni tüfek alabilmek için ruhsat süreci.

MikailWinters

Kayıtlı Üye
Merhabalar,
Mevcutta geçen sene çıkarttığım ruhsatım ve 2 adet yivsiz tüfeğim var. Yeni tüfek almak için satın alma belgesi çıkartmak istiyorum. E devlette bulduğum 2 adet başlık var. birisi ''Silah Satın Alma Belgesi Başvurusu'' diğeri ise ''Silah Ruhsatı Ön Başvurusu''. sıfırdan ruhsat çıkarırken ön başvuru yapıyorduk. Benim ruhsatım var sadece bir adet daha tüfek almak istiyorum. Hangisiyle ilerlemeliyim?

Çözüm
Merhabalar,
Mevcutta geçen sene çıkarttığım ruhsatım ve 2 adet yivsiz tüfeğim var. Yeni tüfek almak için satın alma belgesi çıkartmak istiyorum. E devlette bulduğum 2 adet başlık var. birisi ''Silah Satın Alma Belgesi Başvurusu'' diğeri ise ''Silah Ruhsatı Ön Başvurusu''. sıfırdan ruhsat çıkarırken ön başvuru yapıyorduk. Benim ruhsatım var sadece bir adet daha tüfek almak istiyorum. Hangisiyle ilerlemeliyim?
Tüm evrakları baştan hazırlayıp ek satın alma dilekçesi yazmalısınız. Rapor süreniz geçerliyse rapor almanıza gerek yok. Randevu almanız gerekiyor.
Silah Ruhsat ön başvuru seçeneğini seçiniz.

EmreM

Kayıtlı Üye
Merhabalar,
Yine silah ruhsatı ön başvurusu seçip ardından yivsiz tüfek başvurusu seçmelisiniz, randevu göstermez ise sabah 8 ile 9 arasında bir kaç kez girip kontrol edin. Bu ara randevular hızlı bitiyor.

Ahmet Arif

m4tactic
Moderatör
Web sitesi
www.emkaav.com
Merhabalar,
Tüm evrakları baştan hazırlayıp ek satın alma dilekçesi yazmalısınız. Rapor süreniz geçerliyse rapor almanıza gerek yok. Randevu almanız gerekiyor.
Silah Ruhsat ön başvuru seçeneğini seçiniz.

Çözüm