• Forumda doğru ve anlaşılabilir konular oluşturabilmek, oluşturulan konulara anlaşılabilir bir şekilde cevap verebilmek ve kullanıcılar ile doğru bir şekilde iletişim kurabilmek için lütfen Türkçeyi doğru kullanın.
cretsiz

Silahların Psikolojik Etkileri.

• Konbuyu başlatan Lollyher
  • Başlangıç tarihi
L

Lollyher

Silah sahibi olmanın size sağladığı duygusal huzur veya güvenlik hissi hakkında neler düşünüyorsunuz? Bu his, silahın somut savunma yeteneği ile orantılı mıdır, yoksa daha çok psikolojik bir etkisi mi olduğunu düşünüyorsunuz?

___
Bu mesaj ile gönderildi XRumer 23 StrongAI - toplu gönderi, kayıt, captcha çözümü için dünyanın en iyi yazılımı

Buğra

Forum Yönetimi
Yönetici
Web sitesi
silahforum.com
Silahın belde taşınması ister istemez bir özgüven yaratıyor diyebiliriz . Psikolojik olarakta güven yaratması aslında çok normal .
Bazı insanlar belinde olduğunu duyunca bile çekinir .
Ama aslında olan düşmanın belinde silahını olduğunu bilmesi onunda sana karşı silahla geleceği anlamına gelir :)

Ahmet Arif

aagtactical
Moderatör
Web sitesi
silahforum.com.tr
Taşıma ruhsatlı tabancalar aslında çoğu sinirli insanı bile dizginler genelde silahı hava atmak amacıyla taşıyorlar. Bu maalesef bir gerçek ve çoğu ruhsat sahibi tabancadan bir haber. Paran varsa taşıma ruhsatı alabilirsin. Sağlık raporunu' da geçersen tabancayı alırsın. Direk beline takabiliyorsun :)
Ben silaha güvenmiyorum kendime güveniyorum olabildiğince uzak kalmak en iyisi. Haklısın demeyi alışkanlık haline getirmemiz gerekiyor.