• “Kayıtlar kısa süre sonra kapanıyor! Hemen silahforum.com’a ücretsiz üye olun, sorularınızı paylaşın ve topluluğumuzla bilgi alışverişine katılın. Unutmayın, bir süre sonra sadece referanslı üyelik alımları yapılacaktır.”
www-silahdunyasi-com-1

VB Arms Crystal Tüfek Yorum

AkdenizTaktikal

Kayıtlı Üye
Merhabalar VB Arms Crystal 61 Cm Cantilever Namlu Tüfek almayı düşünüyorum ama İnternet de ve YouTube da hiç inceleme videosu ve yorum ile alakalı hiç bir makale bulamadım bilgisi olan yada kullanım deneyimi olanlar yardımcı olurmusunuz almak mantıklımı diğer markalara göre fiyatı çok uygun

kurhanli

Kayıtlı Üye
Merhaba,

VB Arms Crystal 61 cm Cantilever namlulu tüfek hakkında pek fazla inceleme maalesef yok . Cantilever namlu, dürbün kullanımında avantaj sağlasa da malzeme kalitesi ve mekanizma güvenilirliği önemli. Fiyatı uygun görünüyor, amaa Hatsan, Armsan ve Stoeger gibi markalarla kıyaslayarak karar vermen daha sağlıklı olur. Satın almadan önce mümkünse eline alıp mekanizmasını ve işçiliğini kontrol etmeni tavsiye ederim.

Ahmet Arif

m4tactic
Moderatör
Web sitesi
www.emkaav.com
Merhabalar VB Arms Crystal 61 Cm Cantilever Namlu Tüfek almayı düşünüyorum ama İnternet de ve YouTube da hiç inceleme videosu ve yorum ile alakalı hiç bir makale bulamadım bilgisi olan yada kullanım deneyimi olanlar yardımcı olurmusunuz almak mantıklımı diğer markalara göre fiyatı çok uygun
Yani yeni bir marka, biraz ılımlı yaklaşmak lazım. Deneyimim yok maalesef ki.