• Forumda doğru ve anlaşılabilir konular oluşturabilmek, oluşturulan konulara anlaşılabilir bir şekilde cevap verebilmek ve kullanıcılar ile doğru bir şekilde iletişim kurabilmek için lütfen Türkçeyi doğru kullanın.
cretsiz

Yarı otomatik taktikal tüfek önerisi

mustafa3832

Kayıtlı Üye
Hayırlı günler. Şuan tüfek alma arefesindeyim aklımda taktikal tüfek almak var. Araştırdım 3 adet tüfek aklıma yattı. Aksa crossfire wi/ Ermox ax-4/ Derya xt-411 bunlarsan biri var hem ucuz hem sorunsuz olacak şekilde hangisini önerirsiniz. Ekstra tüfek önerilerine de açığım çok pahalı olmaması ve sorunsuz olması önemli.
Not: şuan evraklarımı tamamladım emniyetten sıra açılmasını bekliyorum.

Ahmet Arif

aagtactical
Moderatör
Web sitesi
silahforum.com.tr
Hayırlı günler. Şuan tüfek alma arefesindeyim aklımda taktikal tüfek almak var. Araştırdım 3 adet tüfek aklıma yattı. Aksa crossfire wi/ Ermox ax-4/ Derya xt-411 bunlarsan biri var hem ucuz hem sorunsuz olacak şekilde hangisini önerirsiniz. Ekstra tüfek önerilerine de açığım çok pahalı olmaması ve sorunsuz olması önemli.
Not: şuan evraklarımı tamamladım emniyetten sıra açılmasını bekliyorum.
Öncelikle foruma hoş geldiniz. Ben 3 tüfeği de deneyimlemiş olarak konuşuyorum. XT aralarında en çok tepeni. + olarak xt diğer sorduğunuz tüfeklerle aynı çalışma sistemine sahip değil bildiğiniz dümdüz taktik tüfek.

Crossfire wi ve Ermox xa4 modelleri benelli çalışma sistemini kullanır.

Ben şuan Crossfire Wİ Extreme modelini kullanıyorum. Dilerseniz kendi videomu bırakacağım aşağıya, izleyip inceleyebilirsiniz.

Crossfire WI Extreme <-yazıya tıklayıp izleyebilirsiniz.

Ayrıca kendi tüfeğimin görselini de bırakıyorum iştah açar :)

IMG_6662-min.jpg

mustafa3832

Kayıtlı Üye
@Ahmet Arif teşekkür ederim evet sizin şahsi kanalınızı da gedik silahın kanalınıda yakından takip ediyorum sizin tüfeğinizde oldukça hoş.
Ozaman ben xa4 ve ya wi den yana bir şansımı kullanayım. Şuan ruhsat işlemleri için sürekli emniyetten sıra almaya çalışıyorum.