Hocam lütfen eksik bilgi vermeyin. Trap skeet atışları için kullanılan tüfekler 12 Ga, 76 cm namlulu ve kapalı şoklu genellikle süperpoze tüfekler. Bizdeki gibi şarjörlü tüfekleri/yarı otomatikleri/lever action olanları veya pompalı olanları kabul etmiyorlar. Ayrıca Gençlık ve Spor Bakanlığı bağlısı poligonlarda atış yapabilmek için amatör veya lisanslı atıcı olmak gerekiyor ki o tamamen ayrı bir mesele. Yasal olarak atış yapılabilecek hiçbir yer yok bizim için. Tabi ki Polis/Jandarma değilseniz. Asker bile olsanız öyle bir şey yok ki ben asker değilim fakat Savunma Bakanlığı bağlısı askeri kurumda çalışıyorum.İstanbul'da tüfek ile atış için , İstinye poligonu var sarıyerde trap atışı yapabilirsiniz .
İstersen bin tane at hocam. Bu ara bacağım biraz sıkıntılı ama bir aya falan daha iyi bi duruma gelir inşaallah. Sonrasında bi organizasyon yapabiliriz ortak şekilde katılmak isteyen olursa onlarıda alabiliriz. @Ahmet Arif kardeşim sende gelmek istersen haber etmen yeterli alırım senide giderkenHocam bana uyar. Biz zaten 2 kişiyiz, bir arkadaşım daha tüfek alma sürecinde 1 aya falan o da almış olur ben hallettim tüfeğimi de aldım atacak yer bulamadık. İletişimde kalalım, böyle sessiz sakin bir yer biliyorsan toplanır gideriz ama baştan söyliyim ben bi 200-300 atarım![]()
Hocam lütfen bağlantıda kalalım, telefonlaşabiliriz bile yeter ki bu planı devreye sokalım. Sadece siz ve ben de gidebiliriz yol iz problem değil benim içinİstersen bin tane at hocam. Bu ara bacağım biraz sıkıntılı ama bir aya falan daha iyi bi duruma gelir inşaallah. Sonrasında bi organizasyon yapabiliriz ortak şekilde katılmak isteyen olursa onlarıda alabiliriz. @Ahmet Arif kardeşim sende gelmek istersen haber etmen yeterli alırım senide giderken
Olur hocam olur sorun yok benim içinde. Dediğim gibi bacağım biraz problemli sadece onun toparlamasını bekliyorum. İki kişide gidebiliriz sorun değil bencede ama kalabalık olursak biraz daha güzel vakit geçiririz gibime geliyo bi mangal semaver gibi aktivitelerde yapılabilir gitmişken. Arazi müsait çünküHocam lütfen bağlantıda kalalım, telefonlaşabiliriz bile yeter ki bu planı devreye sokalım. Sadece siz ve ben de gidebiliriz yol iz problem değil benim için![]()
bana da bu konuda yardımcı olabilir misiniz?İzmit Kocaali sınırlarına gidebilirsiniz ve şile oruçoğlu köyleri tarafına gidebilirsiniz.
Silahlı çatışma var diye ihbar etmesinler.Arkadaşlar bende aynı konudan müzdaribim hep birlikte toplanalım bir gün![]()
Anadolu yakasındaysanız ve @İtsCTR ile konuşuruz duruma göre gideriz hocamArkadaşlar bende aynı konudan müzdaribim hep birlikte toplanalım bir gün![]()